O nama

Specijalizovani smo za vrhunsko tapaciranje vozila, posebno oblaganje neba automobila. Naša preciznost i kvalitet transformišu vašu vožnju, pružajući udobnost i stil.

Naše usluge su najbolji način da osvežite svoj auto.

Vrsan profesionalac i uz to prijatan za saradnju. Završio radove i pre roka. Savetovao čak i rešenja povoljnija za klijenta. Zaista sam zadovoljan saradnjom i preporučujem svima - Google recenzija

Posvećenost 100%
Preciznost 100%

Naša priča traje već četvrt veka, ispisana u kilometarima kože, platna i alkantare, u svakom šavu, svakom prepletu niti. S ponosom ćemo reći da smo u proteklih 25 godina ostvarili saradnju sa preko 2000 klijenata, svaki sa jedinstvenim potrebama i vizijama koje smo pretvorili u stvarnost.

U svetu autotapaciranja, nema izazova koji nismo spremni da prihvatimo. Bilo da je u pitanju kompletno presvlačenje vozila, obnavljanje oštećenih delova, restauracija starovremenskih automobila ili presvlačenje neba automobila, volana, ručice menjača, naslona za ruke – mi smo tu da udahnemo novi život u svaki deo vašeg četvorotočkaša. Sa velikim brojem materijala i stilova presvlačenja na raspolaganju, svako vozilo koje napusti našu radionicu je remek-delo koje odražava našu stručnost i pažnju prema detaljima, ali i lični pečat svakog klijenta.

Naš cilj nije samo da zadovoljimo vaša očekivanja, već da ih nadmašimo. Kada se vozilo vrati vlasniku, želimo da osetite uzbuđenje, kao da sedate u svoj automobil prvi put. Pozivamo vas da se pridružite našoj porodici zadovoljnih klijenata, da zajedno kreiramo nešto što će ostaviti trajan pečat.

Godina iskustva
5 +
Vozila
1 k
Modela
0 +
Materijala
0 +
Autotapetar Joker

Misija

Želja nam je da uvek izađemo klijentima u susret, bilo da je to u pogledu saveta za uštedu, bolji kvalitet ili brzinom usluge.

Vizija

U želji da budemo vodeći izbor za tapaciranje u regionu, neprestano investiramo u opremu i znanje.

01

Najbolje tehnike

Pratimo sve standarde u industriji kako bismo mogli da radimo i na najosetljivijim delovima automobila.

02

Mnoštvo materijala

Imamo veliki asortiman materijala tako da možemo da se uklopimo u svaki enterijer.

03

Odlična cena

U moru amaterskih radnji, trudimo se da budemo konkurentni i nudimo povoljne cene.

Zapratite nas na instagramu